Suport als docents

El «Sigues tu» proporciona suport continu als docents que l’implementen.

Un professional extern facilita la implementació del programa a les escoles i els instituts i dona suport a l’equip docent, especialment als tutors, de manera continuada. Aquest suport es concreta en les accions següents:

  • Es contacta amb l’equip directiu i s’acorda la data per fer la formació inicial. De vegades es fa més d’una formació (sobretot a secundària) i s’agrupa els docents per cursos.
  • Durant el curs es fan un mínim de dues visites més al centre (una per trimestre). En tot moment es pot contactar per telèfon o per correu electrònic amb el tècnic assignat i s’informa sempre dels recursos per correu electrònic (per exemple, del calendari i la inscripció a les formacions).
  • A secundària es fan dues dinamitzacions per aula. Així, per exemple, en un institut de tres línies on tots els cursos treballin el programa, els tècnics hi van un mínim de quatre vegades per fer les dotze sessions i aprofiten per donar suport, si cal.

El personal encarregat del suport forma un equip multidisciplinari dels camps de la psicologia, l’educació social i la docència. Tots els tècnics tenen una àmplia experiència en educació en el lleure i en la intervenció en col·lectius de risc, entre d’altres. Personal de Dipsalut també fa tasques de suport en relació amb la formació i el seguiment de les intervencions.

A continuació trobareu la relació de personal tècnic adscrit al programa:

Anna Loste

aloste@dipsalut.cat

Alex Morales

amorales@dipsalut.cat

Cristina Bota

cbota@fundesplai.org

Carme Dolz

cdolz@fundesplai.org

Marta Esplugas

mesplugas@fundesplai.org

Iru Fontdecaba

ifontdecaba@fundesplai.org

Sònia Garcia

sgarcia@fundesplai.org

Laura Oliva

loliva@fundesplai.org

Elisabeth Pardo

epardo@fundesplai.org

Mariona Perez

mariona.perez@fundesplai.org

Bernard Sàbat

bsabat@fundesplai.org

És recomanable que el programa formi part del projecte educatiu del centre i que se’n nomeni un responsable a l’escola o institut.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR