Càpsules formatives online per secundària

Des del «Sigues tu famílies» oferim formacions en línia de la mà de diferents professionals que donaran recursos i eines per acompanyar les famílies en temes relacionats amb la salut i la criança. Són sessions gratuïtes, subvencionades per Dipsalut. La mateixa càpsula es repeteix diversos dies i horaris diferents per tal de facilitar l'assitència. 

Aquest curs 2022-23 oferirem noves càpsules telemàtiques per famílies amb fills i filles adolescents: 

1r TRIMESTRE: Octubre a desembre de 2022

  • GESTIÓ EMOCIONAL PER A LA VIDA EN FAMÍLIA - Recomanada per a famílies amb infants d’infantil i primària. 

Tractem la base de la gestió emocional, com acompanyar els infants en les diferents emocions, casos pràctics i com resoldre’ls. Amb la Clara Mas Bassas de La Nau Espacial. Psicòloga i especialista en gestió i acompanyament emocional. 

Dates i horaris: 5 i 15 d'octubre a les 10:30 h, 16 de novembre a les 14:30 h, 26 d'octubre, 23 i 30 de novembre a les 17.30 h, 19 d'octubre i 9 de novembre a les 20 h. (Sessions de 1h i 30 minuts). 

Em vull inscriure

  • L’ASSETJAMENT ESCOLAR NO ÉS BROMA! - Recomanada per a famílies amb infants de primària i secundària.

Bullying. De què parlem exactament? Aquesta càpsula vol ajudar a prendre consciència de quins són els elements que formen part de les diferents formes de violència i assetjament, així com conèixer eines per prevenir-les, detectar-les i intervenir-hi.  Amb la Maria Helena Tolosa. Docent, logopeda, psicopedagoga. 

Dates i horaris: 15 d'octubre a les 10 h, 6 d'octubre i 3 de novembre a les 14 h, 20 d'octubre i 10 de novembre a les 17:30 h, 27 d'octubre, 17 de novembre i 1 de desembre a les 20 h.  (Sessions de 2h). 

Em vull inscriure 

Properes càpsules: 

2n TRIMESTRE

  • Sexualitat a l'adolescència. Febrer i març 2023

3r TRIMESTRE

  • Consums i ús de pantalles. Abril i maig 2023