Educació secundària

Des del Sigues tu en família us oferim formacions en línia de la mà de diferents professionals expertes en comunicació no violenta, sexualitat i ús de pantalles. Us donaran recursos i eines que us serveixin per obrir canals de comunicació familiar, establir normes i límits on totes les parts es sentin reconegudes i, en definitiva, millorar el clima familiar. 

Són sessions gratuïtes, subvencionades per Dipsalut. ANIREM OBRINT NOVES DATES al calendari cada trimestre, fins al mes de juny de 2022. Podeu descarregar el cartell aquí. 

  • LA COMUNICACIÓ NO VIOLENTA. UNA EINA INDISPENSABLE PER RESOLDRE CONFLICTES EN LA FAMÍLIA. Amb la Maria Helena Tolosa

Anem a explorar plegades com propiciar la comunicació nutritiva dins de la família, què és la comunicació no violenta i com la podem utilitzar per crear ambients familiars sans.

18 i 25 de novembre de 20h a 22h, 2 de desembre de 16h a 18h, 9 de desembre de 20h a 22h, 11 de desembre de 10h a 12h i 16 de desembre de 16h a 18h. Inscripcions tancades.

  • ACOMPANYANT LA SEXUALITAT DELS I LES ADOLESCENTS. Amb l'Anna Salvia. 

Quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles a l’adolescència? Com podem ajudar-los a tenir una sexualitat responsable, segura i plaent? Quin és el paper de la família en la seva educació sexual? Aquesta xerrada t’ofereix un espai on revisar i reformular l’educació sexual que donem als i les adolescents, compartir informació i experiències i obtenir recursos per fer un bon acompanyament.

3, 11, 17 i 24 de febrer, 1, 3, 25 i 29 de març i 7 d'abril de 2022. Horari: de 17:30h a 19:30h. Inscripcions tancades.

  • ACOMPANYEM ALS I A LES ADOLESCENTS EN L'ÚS DE PANTALLES. Amb l'Associació EDPAC

Quan les pantalles entren a les vides dels nostres fills i filles, tot són preguntes: A quina edat li compro un mòbil? Quanta estona és normal que passi amb els e-jocs? Hi ha tants riscos com diuen? Per què s’han convertit en una font de conflicte? En aquesta xerrada-taller es plantegen i treballen situacions quotidianes de casa relacionades amb el mòbil, l’ordinador, les e-xarxes o els e-jocs. S’exposen els usos, els mals usos i/o usos problemàtics de les pantalles i les aplicacions 2.0.

21 i 26 d'abril, 5, 12, 16, 26 i 31 de maig, 2, 9 i 13 de juny de 2022. Horari: de 18h a 19:30h. Inscripcions tancades.

INSCRIPCIONS