Càpsules formatives online

Des del «Sigues tu famílies» oferim formacions en línia de la mà de diferents professionals que donaran recursos i eines per acompanyar les famílies en temes relacionats amb la salut i la criança. Són sessions gratuïtes, subvencionades per Dipsalut. La mateixa càpsula es repeteix diversos dies i horaris diferents per tal de facilitar l'assistència. 

3R TRIMESTRE - Abril i maig de 2023

Inscripcions obertes - Descarrega el cartell aquí

  • COM PREVENIM L'ABÚS SEXUAL INFANTIL? - Recomanada per a famílies amb infants d’infantil, primària i secundària

Com que «no es pot prevenir allò que no coneixem», aquesta càpsula ofereix eines per a la prevenció de l’abús sexual a les persones que estan més a prop dels infants i adolescents. Pares, mares, avis, àvies, tutors legals... són clau per a la detecció d'aquests abusos. Tot i que és una realitat molt desconeguda, 1 de cada 5 infants ha patit, pateix o patirà abusos sexuals, per tant, no podem donar-li l’esquena.

ESCULL EL DIA QUE ET VAGI MILLOR: 21 d'abril a les 17:30 h, 26 d'abril a les 10 h, 4 de maig a les 17:30 h, 12 de maig a les 14 h, 18 de maig a les 19 h, 24 de maig a les 17:30 h i 6 de juny a les 10h. Places exhaurides

  • COM ACOMPANYEM ELS I LES ADOLESCENTS EN L'ÚS DE PANTALLES? - Recomanada per a famílies amb fills i filles de secundària (12-18 anys)

Tauletes, mòbils, ordinadors, Tik-tok, videojocs, Instagram, Youtubers, Twitch, WhatsApp, jocs amb apostes online.... Són perjudicials? Què ens aporten? Com saber si el meu fill o filla n’està fent un ús problemàtic? Reflexionarem sobre els diferents usos dels entorns digitals, analitzant els punts clau per fer-ne un acompanyament educatiu des de casa.

ESCULL EL DIA QUE ET VAGI MILLOR: 19 d'abril a les 17:30 h, 27 d'abril a les 10:30 h, 3 de maig a les 17:30 h, 11 de maig a les 20 h, 17 de maig a les 14 h i 25 de maig a les 20 h. Places exhaurides