Recursos per a famílies

Fitxer

Gestió emocional de la vida en família

Edat:
Autoria: Clara Mas de La Nau Espacial

Descripció

Resum de la càpsula telemàtica "Gestió emocional de la vida en família" realitzada per la Clara Mas (Psicòloga i especialista en gestió emocional) de La Nau Espacial durant els mesos d'octubre i novembre de 2022 en el marc del «Sigues tu en família» . 

Trobarem idees clau sobre la criança i l'acompanyament de les emocions, com funciona el cervell emociaonl, com gestionar i acompanyar les emocions desagradbles, la por i la ràbia. 

Aquest resum dona les idees claus compartides durant la sessió i alguns enllaços d'interès. 

També la podeu seguir a: www.instagram.com/lanauespacial/

Recursos relacionats

  • Fitxer

    De totes les emocions, la ràbia és la que té una pitjor fama i, alhora, la que més censurem. Però té una funció: serveix per defensar-nos i, si la gestionem bé, pot ajudar-nos a enfrontar les situacions que considerem injustes. Amb aquesta infografia resumin 16 estratègies per gestionar la ràbia de manera saludable. 

  • Fitxer

    De totes les emocions, la ràbia és la que té una pitjor fama i, alhora, la que més censurem. Però té una funció: serveix per defensar-nos i, si la gestionem bé, pot ajudar-nos a enfrontar les situacions que considerem injustes. Amb aquesta infografia breu us resumin 16 estratègies per gestionar la ràbia de manera saludable.