Recursos per a famílies

Fitxer

Descripció

Proposta pedagògica per descobrir quina necessitat no expressada s’amaga darrere del crit, proposant altres maneres de gestionar els conflictes per no acabar alçant la veu.

Recursos relacionats

 • Fitxer

  De totes les emocions, la ràbia és la que té una pitjor fama i, alhora, la que més censurem. Però té una funció: serveix per defensar-nos i, si la gestionem bé, pot ajudar-nos a enfrontar les situacions que considerem injustes. Amb aquesta infografia resumin 16 estratègies per gestionar la ràbia de manera saludable. 

 • Fitxer
  Edat:

  En la vida diària es donen situacions que generen estrès, por o ràbia. Si es perd el control, aquestes emocions poden donar lloc a conductes agressives i violentes amb un mateix i/o amb els altres (família, amics, infants...), les quals deixen petjada en els altres i en un mateix: produeixen pena, frustració i rebuig. Teniu diferents recursos àudio que us poden ajudar a recuperar el control de la situació en moments concrets, en el context familiar. 

 • Fitxer

  Aprenem amb aquesta fitxa didàctica com actua la ràbia en el nostre organisme, us proposem un exemple pràctic del dia a dia per aprendre a canalitzar-la i què fer quan vivim segrestos emocionals.