Recursos per a docents

Vídeo

Presto - Empatia

  • Vídeos primària
  • Primària
  • Secundària
  • Assertivitat
  • Maneig dels sentiments i les emocions
  • Negociació i rebuig
  • Empatia
Nivell: Primària i Secundària
Durada: 5:14
Autoria: Pixar

Descripció

El vídeo relata en clau d'humor l'actuació molt accidentada d'un mag a causa del conflicte amb el seu conill, que no se sent ben tractat.

Ajuda a reflexionar sobre els problemes que pot comportar tenir un excés d'ego. En concret, es poden treballar habilitats com l'empatia, la negociació i el rebuig o el maneig dels sentiments i les emocions.

PREGUNTES PER AL DEBAT

Quin és el missatge de la història? Com podria haver evitat el mag totes les desgràcies que li passen? Per què penseu que el conill s'enfada tant? Us ha passat mai una cosa semblant?

abusos sexuals  activitat i descans  addiccions  advocació i defensa  afectivitat-sexualitat  afrontar els desafiaments  agressions sexuals  alimentació  aprenentatge servei  assertivitat  assetjament  autoestima i control intern  ciberassetjament  cohesió de grup  col·laboració i treball en equip  comunicació interpersonal  consum d'alcohol  convivència  creativitat  diversitat  diversitat funcional  dol i pèrdues  drogues  empatia  esforç  esquitxa emocions amb la bleda  estereotips  etiquetes  gelosia  generositat  gènere  habilitats per a la vida  higiene  història  interculturalitat  investiguem habilitats i ods amb el detectiu hopper  les parts del meu cos  les parts del meu cos - p3  lgbti  lideratge  maneig de la tensió i l'estrès  maneig dels sentiments i les emocions  masculinitats  mites sexualitat  motivació  mutilació genital femenina  negociació i rebuig  oci nocturn  ods  orientació sexual  participació  pensament crític  personatge sergi  planificació  prejudicis  presa de decisions i solució de problemes  respecte per un mateix  robatoris  salut mental  salutogènesi  seguretat  sentit de coherència  solidaritat  superar la tensió  tabac  teatre  valors  violència masclista  Ús de pantalles  Ús dels medicaments