Recursos per a docents

Vídeo

Anunci Tailandès (Subtitulat) - Gratitud

  • Secundària
  • Vídeos secundària
  • Advocació i defensa
  • Comunicació interpersonal
  • Maneig dels sentiments i les emocions
  • Empatia
  • Valors
Nivell: Secundària
Durada: 03:05
Autoria: thaigoodstories.com

Descripció

Vídeo inspirador de com fent el bé es pot canviar el món. Permet treballar l'advocació i la defensa, la comunicació interpersonal i l'empatia.

PREGUNTES GUIA PER AL DEBAT

Poseu exemples de persones del vostre entorn que encaixin com a ciutadans actius, compromesos amb la comunitat. Us considereu persones generoses? Compromeses amb el vostre entorn?

Individualment o per grups proposeu la creació d'una llista de deu adjectius que s'adiguin amb les actituds cíviques del protagonista del vídeo. Compartiu i classifiqueu les aportacions de cada grup i feu aflorar exemples propers de la pràctica d'aquests adjectius. Per acabar, podeu crear equips de treball per millorar entre tots, aspectes de l'institut que preocupen els alumnes.

abusos sexuals  activitat i descans  addiccions  advocació i defensa  afectivitat-sexualitat  afrontar els desafiaments  agressions sexuals  alimentació  aprenentatge servei  assertivitat  assetjament  autoestima i control intern  ciberassetjament  cohesió de grup  col·laboració i treball en equip  comunicació interpersonal  consum d'alcohol  convivència  creativitat  diversitat  diversitat funcional  dol i pèrdues  drogues  empatia  esforç  esquitxa emocions amb la bleda  estereotips  etiquetes  gelosia  generositat  gènere  habilitats per a la vida  higiene  història  interculturalitat  investiguem habilitats i ods amb el detectiu hopper  les parts del meu cos  les parts del meu cos - p3  lgbti  lideratge  maneig de la tensió i l'estrès  maneig dels sentiments i les emocions  masculinitats  mites sexualitat  motivació  mutilació genital femenina  negociació i rebuig  oci nocturn  ods  orientació sexual  participació  pensament crític  personatge sergi  planificació  prejudicis  presa de decisions i solució de problemes  respecte per un mateix  robatoris  salut mental  salutogènesi  seguretat  sentit de coherència  solidaritat  superar la tensió  tabac  teatre  valors  violència masclista  Ús de pantalles  Ús dels medicaments