Recursos entorns digitals i ús de pantalles primària - Cromos

PROPOSTES DE CROMOS

CICLE MITJÀ (3r i 4t) - ÀLBUM Nº 2

Cromo nº 9 - Temps de descans: A casa meva tenim unes normes que tots acceptem i mirem de complir. D'aquesta manera les coses van prou bé. Una d'aquestes regles estableix que he de dormir, com a mínim, 10 hores diàries. És el temps que, a la meva edat, el cos necessita per recuperar-se.

Podeu trobar la proposta a la pàgina 41 de la Guia Docent. 

Cromo nº 27 - Tot al seu temps: Una setmana pot donar molt de si. Al llarg de set dies hi ha moltes activitats interessants i divertides que tenim al nostre abast. A fi d'aprofitar-ne la major part, convé organitzar-nos bé i no deixar que les coses se'ns acumulin. 

Podeu trobar la proposta a la pàgina 35 de la Guia Docent. 

Cromo nº 33 - Una resposta àgil: Fer exercici sempre resulta divertit i ajuda a estar en forma.

Podeu trobar la proposta a la pàgina 41 de la Guia Docent. Cal tenir en compte que és molt important no promoure la grassofòbia. L'objectiu és promoure el lleure actiu, deixant de banda el judici als cossos i trencant els esterotips relacionats amb les persones grasses.   

CICLE SUPERIOR (5è i 6è) - ÀLBUM Nº 4

Cromo nº 9 - S'aixeca el teló: Mentre duren les vacances escolars, els nostres pares ens deixen més temps per veure la televisió. Però aquesta Setmana Santa passada va ser diferent, gràcies al llibre sobre teatre que ens va caure a les mans: vam preparar vestuari, vam assajar diàlegs...

Podeu trobar la proposta a la pàgina 69 de la Guia Docent. 

Cromo nº 10 - Tertúlia amb sopa: L'hora de dinar dels diumenges adquireix un significat molt especial per a la Marta. La nostra amiga agraeix que mai no falti el seu plat preferit. Però el que més li agrada és compartir aquests moments amb la seva família...

Podeu trobar la proposta a la pàgina 70 de la Guia Docent. 

Cromo nº 30 - Productes miraculosos: Últimament l'àvia no deixa de comprar els productes per aprimar-se que anuncien a la televisió. Va ser fàcil convèncer-la que ho deixés córrer: li vaig prometre que sortiríem a passejar, que a més de ser beneficiós pel cor, l'ajudaria a cremar calories. 

Podeu trobar la proposta a la pàgina 66 de la Guia Docent.