Propostes Covid 19 Educació Infantil i Cicle Inicial

A continuació trobareu un seguit de propostes adaptades a Educació Infantil i Cicle Inicial per acollir els infants en el context actual de crisi amb motiu de la pandemia de la Covid 19.

Atenció plena (Mindfulness) 

En aquest apartat trobareu un seguit de propostes que us ajudaran a promoure la relaxació, la curiositat i l’atenció plena dels infants abans de començar les sessions. El més important és deixar que tot sigui part d’un joc, que no hi hagi obligacions i començar amb poc temps (2 o 3 minuts).   

Mesures higièniques

En aquest apartat trobareu algunes propostes que us poden ajudar a afavorir uns bons hàbits higiènics per prevenir el contagi de la Covid 19. Entre aquestes mesures la més senzilla i efectiva és la higiene de mans. Hi trobareu 2 tipus de propostes: d'aula i per treballar on line.  

El rol docent

En aquest apartat trobareu pautes, tècniques i recursos per tal d'acompanyar la gestió emocional dels infants.

Acollim

En aquest apartat trobareu una proposta de tres sessions per acollir els infants, ajudar-los a gestionar les seves emocions i fomentar la cohesió de grup. 

Un cop acabades les 3 sessions anteriors, us proposem diferents itineraris per continuar treballant les habilitats per a la vida:

EDUCACIÓ INFANTIL         Descobrint 

CICLE INICIAL                    emocions amb la BLEDA  Contes de l'Aventura de la vida 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR