Propostes Covid 19 Cicle Mitjà i Superior

Clicant en cadascun dels apartats trobareu diferents recursos pedagògics adaptats Educació Infantil i Cicle Inicial, que us poden ajudar a acollir els infants en el context actual de crisi amb motiu de la pandèmia de la Covid 19.

Atenció plena (Mindfulness) 

En aquest apartat trobareu un seguit de propostes per promoure la relaxació, la curiositat i l’atenció plena dels infants abans de començar les sessions. El més important és deixar que tot sigui part d’un joc, que no hi hagi obligacions i començar amb poc temps (2 o 3 minuts).   

Mesures higièniques

En aquest apartat trobareu algunes propostes ideades per afavorir uns bons hàbits higiènics i prevenir el contagi de la Covid 19. Entre aquestes mesures la més senzilla i efectiva és la higiene de mans. 

Acollim

En aquest apartat trobareu una proposta de tres sessions per acollir els infants, ajudar-los a gestionar les seves emocions i fomentar la cohesió de grup. 

Un cop acabades les 3 sessions anteriors, us proposem diferents recursos per continuar treballant les habilitats per a la vida:

CICLE MITJÀ            Esquitxa emocions amb la Bleda                  l'aventura de la vida

CICLE SUPERIOR    Investiguem habilitats amb en Hopper     l'Aventura de la vida

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR