Inscripció a les càpsules formatives online

Com fer la inscripció:

1. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament de la sessió.  Revisa la safata de correu brossa. 

2. Selecciona la sessió que vulguis fer durant aquest trimestre. Pots escollir el dia i franja horària que et vagi millor.

3. Les places són limitades. Les sessions amb plances exhaurides ja no apareixeran al formulari d'inscripció. 

4. Les sessions es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Et deixem un enllaç amb un manual d'instruccions. 

5. Al correu de confirmació que rebràs un cop feta la inscripció hi ha l'enllaç per conncetar-te a la sessió. 

6. Recordar-te que és important connectar-se el dia seleccionat. Cada sessió té un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat. En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a info@siguestu.cat i donarem de baixa la teva plaça.     

               

L’ASSETJAMENT ESCOLAR NO ÉS BROMA!

Bullying. De què parlem exactament? Aquesta càpsula de dues hores de durada vol ajudar a prendre consciència de quins són els elements que formen part de les diferents formes de violència i assetjament, així com conèixer eines per prevenir-les, detectar-les i intervenir-hi. 

Amb la Maria Helena Tolosa. Docent, logopeda, psicopedagoga. 

Recomanada per a famílies amb infants de primària i secundària.

La mateixa càpsula es repeteix diversos dies i horaris. Escull el dia que et vagi millor: 

6 d'octubre a les 14 h, 15 d'octubre a les 10 h, 20 d'octubre a les 17:30h, 27 d'octubre a les 20 h, 3 de novembre a les 14 h, 10 de novembre a les 17:30 h, 17 de novembre i 1 de desembre a les 20 h. 

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Municipi:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...