Inscripció a les càpsules formatives online

Com fer la inscripció:

1. Rebràs a l’adreça electrònica que ens indiquis la informació necessària sobre el desenvolupament de la sessió.  Revisa la safata de correu brossa. 

2. Selecciona la sessió que vulguis fer durant aquest trimestre. Pots escollir el dia i hora que et vagi millor.

3. Les places són limitades. Les sessions amb places exhaurides ja no apareixeran al formulari d'inscripció. 

4. Les sessions es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Et deixem un enllaç amb un manual d'instruccions. 

5. Al correu de confirmació que rebràs un cop feta la inscripció hi ha l'enllaç per connectar-te a la sessió. El dia abans rebràs un correu de recordatori. 

6. Són sessions participatives, és important tenir la càmera oberta durant la sessió. 

7. Recordar-te que és important connectar-se el dia seleccionat. Cada sessió té un cost i un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat. En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a info@siguestu.cat i donarem de baixa la teva plaça.     

COM VA LA CONVIVÈNCIA? LA RESTAURATIVA A CASA

Alguna vegada has dubtat de si has faltat el respecte als teus fills o filles o tu has sentit que se’t faltava al respecte?
Quan gestioneu els conflictes del dia a dia (tasques domèstiques, deures, pantalles, baralles entre germans, ...) us queda un mal regust a la boca?
Aquesta càpsula obre la mirada per cultivar relacions més amables i respectuoses que ens permetin gestionar la comunicació i els conflictes de convivència sense sortir-ne escaldats!

Recomanada per a famílies amb infants de totes les edats

2 hores de durada

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Municipi:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...