Inscripció a les càpsules formatives online

Com fer la inscripció:

1. Rebràs a l’adreça electrònica que ens indiquis la informació necessària sobre el desenvolupament de la sessió.  Revisa la safata de correu brossa. 

2. Selecciona la sessió que vulguis fer durant aquest trimestre. Pots escollir el dia i hora que et vagi millor.

3. Les places són limitades. Les sessions amb places exhaurides ja no apareixeran al formulari d'inscripció. 

4. Les sessions es faran de manera virtual a través de la plataforma Zoom. Et deixem un enllaç amb un manual d'instruccions. 

5. Al correu de confirmació que rebràs un cop feta la inscripció hi ha l'enllaç per connectar-te a la sessió. El dia abans rebràs un correu de recordatori. 

6. Recordar-te que és important connectar-se el dia seleccionat. Cada sessió té un cost i un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat. En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a info@siguestu.cat i donarem de baixa la teva plaça.     

COM PREVENIM L'ABÚS SEXUAL INFANTIL?

Com que «no es pot prevenir allò que no coneixem», aquesta càpsula ofereix eines per a la prevenció de l’abús sexual a les persones que estan més a prop dels infants i adolescents. Pares, mares, avis, àvies, tutors legals... són clau per a la detecció d'aquests abusos. Tot i que és una realitat molt desconeguda, 1 de cada 5 infants ha patit, pateix o patirà abusos sexuals, per tant, no podem donar-li l’esquena.

Amb la Vicki Bernadet, presidenta de la Funsació Vicki Bernadet

Recomanada per a famílies amb infants d’infantil, primària i secundària.

2 hores de durada. 

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Municipi:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...