Inscripció a "Càpsules formatives per a famílies amb fills i filles adolescents"

Com fer la inscripció:

1. Introdueix les teves dades als camps en blanc. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament de la sessió.

2. Selecciona la sessió que vulguis fer. Pantalles per referir-te a Com podem acompanyar als adolescents en l'ús de les xarxes i Comunicació per a la formació Com podem millorar la comunicació amb els nostres fills i filles adolescents. Al menú desplegable podràs triar la sessió amb la data i l'horari que et vagi millor. Pots escollir entre setmana i alguns dissabtes i en franges horàries de matí, tarda o vespre. 

3. Les places són limitades. En cas que la sessió escollida estigui plena, pensa que anirem obrint NOVES DATES al calendari .

4. En cas que no s’arribi al nombre mínim de persones inscrites, Dipsalut podrà anul·lar la formació. 

5. Les sessions es faran de manera virtual a través de la plataforma zoom. Et deixem un enllaç amb un manual d'isntruccions per aprendre a utilitzar aquesta plataforma.

Recordar-te que és important connectar-se el dia seleccionat. Cada sessió té un nombre limitat de places i si no et connectes, deixes a una altra persona sense aquesta oportunitat.

(En cas que no puguis connectar-te, pots escriure a info@siguestu.cat i donarem de baixa la teva plaça)

Les sessions es realitzaran fins a principis de juny del 2021.                                    

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirma email:
Telefon de contacte:
Data i hora de la sessió:

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...