Inscripció Casals d'Estiu 2020

Excepcionalment es durà a terme una sessió de famílies en alguns casals d'estiu durant els mesos de juliol i agost de 2020. Les famílies interessades en assistir-hi i que tinguin infants que participin en algun d'aquests casals, s'hauran d'inscriure través d'aquesta plana. Rebran tota la informació necessària per part de l'equip educatiu a l'inici del casal.     

Com fer la inscripció:

1. Introdueix les teves dades als camps en blanc. Tingues present que rebràs a l’adreça electrònica que indiquis al camp Email la informació necessària sobre el desenvolupament del programa al teu centre.

2. Selecciona el centre al menú desplegable Municipi i centre educatiu (o el casal corresponent) 

3. Si vols assistir a les sessions amb la teva parella, activa la casella Hi assistirà la meva parella i afegeix les seves dades als camps en blanc. D’aquesta manera estaràs fent la sol·licitud de dues places i també rebrà la informació a l'adreça electrònica que ens facilitis. 

Les places són limitades i s’atorguen per ordre d’inscripció.

Si la teva sol·licitud queda en llista d’espera, en cas que al final quedi una plaça lliure ens posarem en contacte amb tu.

En cas que no s’arribi al nombre mínim de persones inscrites, Dipsalut podrà anul·lar la formació. 

                                                                         

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Telefon de contacte:
Municipi i centre educatiu:
Hi assistiràs amb la parella?
Nom parella:
Cognom parella:
Email parella:

IMPORTANT: Vols apuntar els teus fills/es a l'activitat lúdica que es portarà a terme mentre vosaltres sou a les sessions?

Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Nom:
Cognom:
Edat:
Inscriure un altre fill

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...
Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR