Inscripció al taller "Com parlar als infants"

«Com parlar als infants» és un taller que promou la comunicació eficaç entre tots els membres de la família i us permetrà tenir relacions més saludables amb els vostres infants. Durant les sessions del taller prendreu consciència de les pròpies emocions i, alhora, aprendreu a reconèixer i validar els sentiments dels infants. Veureu les situacions quotidianes com una oportunitat per connectar-vos amb els vostres fills i filles, que se sentiran més segurs i recolzats.

Temàtiques del taller: Com podem ajudar els infants a gestionar els seus sentiments i emocions, com podem fomentar la col·laboració, alternatives als càstigs, com podem estimular l’autonomia, l’elogi i l’autoestima i com podem fugir de les etiquetes. 

Properes sessions informatives per conèixer què farem i en què consisteix el taller: el 20 de març a les 20 h (enllaç clicant aquí) i el 22 de març a les 15:30 h (enllaç clicant aquí)Són sessions telemàtiques d'uns 40 minuts. Podeu connectar-vos el dia que us vagi millor. 

Important per fer la inscripció: Rebràs a l’adreça electrònica la informació necessària sobre l'organització del taller. Revisa la safata de correu brossa. Si vols assistir a les sessions acompanyat/da de la parella o algun familiar, activa la casella "Hi assistiràs acompanyat/da?" Així sol·licites dues places. Si el teu centre ofereix el servei de monitoratge per a infants, els pots inscriure indicant el nom i curs. Repeteix l'acció per cada infant que vulguis apuntar. 

Les places són limitades. Si estàs en llista d'espera, t'avisarem si queda una plaça lliure. Un cop confirmat el grup al teu centre, contactarem amb tu per correu electrònic per convocar-te a la primera sessió.      

ATENCIÓ! Inscripcions als tallers online «Com parlar als infants» d'abril i maig a partir de l'1 de febrer. 

Podeu fer el taller de manera presencial amb les famílies de la vostra escola, si s'ha organitzat un grup al vostre centre educatiu. Consulteu al desplegable "Municipi i centre educatiu" si la vostra escola té les inscripcions obertes. 

   

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Email:
Confirmació email:
Telefon de contacte:
Municipi i centre educatiu:
Hi assistiràs acompanyat/da de la parella o un altre familiar?
Sessió online:
Nom acompanyant:
Cognom acompanyant:
Email acompanyant:

INSCRIPCIÓ SERVEI D'INFANTS:
Podeu venir amb els infants de P3 a 6è. Faran una activitat lúdica del «Sigues tu», paral·lela a les vostres sessions.

Quins infants vols apuntar?

Nom:
Cognom:
Curs:
Nom:
Cognom:
Curs:
Nom:
Cognom:
Curs:
Nom:
Cognom:
Curs:
Inscriure un altre infant

Informació bàsica de protecció de dades
Responsable del tractament: Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.
Finalitat: registre de persones que volen participar en el programa Sigues tu en família. Organització del servei i enviament d’informació.
Legitimació: compliment de missió d’interès públic (art. 6.1.e RGPD).
Destinataris: les dades no es comuniquen a altres persones.
Drets de les persones interessades: es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació del tractament adreçant-se a l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona.

carregantEl formulari s' està enviat, un moment si us plau...