Formacio Claustre de Secundària

En funció dels interessos dels centres participants, es proposa una oferta formativa per tal que els centres la puguin dur a terme a distància a través d'una plataforma virtual. Aquesta formació és exclusiva pels centres de la demarcació de Girona que estan duent a terme el programa "Sigues tu".

Per tal d'acollir la formació caldrà que el centre garanteixi una assistència mínima de 8 docents.

Un cop concedida la formació per part de Dipsalut, els centres que vulguin el corresponent reconeixement administratiu del Departament d'Educació caldrà que es posin en contacte amb el CRP corresponent (Només per a formacions superiors a 5 hores). 

IMPORTANT: Si no ho ha fet durant el primer termini el mes de juny, la persona gestora de cada centre podrà fer la sol·licitud de la formació de l'1 al 30 de setembre de 2021. Un cop superat aquest termini, podeu d'enviar-nos un correu electrònic concretant la vostra demanada a info@siguestu.cat. 

Oferta disponible:

Gestió de les emocions

Persones destinatàries: Docents de secundària

Es tracta d'una formació de 10 hores de durada.

L'objectiu d'aquesta formació és potenciar les habilitats que permetin als i les participants realitzar accions per afavorir la gestió de les emocions a l'aula. Durant les sessions es proposaran dinàmiques que fomentaran l'aprenentatge a través de la participació i vivència dels participants. La reflexió serà l'eina que permetrà transferir els recursos descoberts a l'espai professional.

A càrrec de Pau López.

Diversitat sexual i de gènere

Persones destinatàries: Docents secundària

Es tracta d'una formació de  10 hores de durada 

Els objectius principals són: aclarir els conceptes bàsics sobre sexualitat, orientació sexual, identitat i expressió de gènere, donar eines per prevenir la LGTBI fòbia i per acompanyar l’alumnat més vulnerat (trans*, homosexualitat, expressions de gènere no normatives...)

Es podran prioritzar les temàtiques i es construiran propostes educatives concretes en base a les necessitats de l’alumnat participant.

A càrrec d'Associació Candela.