Formació curs 2019-20

Per poder implementar el programa idòniament, els docents reben una formació inicial i formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut. També disposen en tot moment de l’ajuda de l’equip tècnic d’aquest organisme.

El pla de formació per a docents inclou:

Formació inicial de dues hores al mateix centre educatiu per explicar la filosofia, la metodologia, els serveis i els materials inclosos en el programa.

Formació continuada per aprofundir en la filosofia i els continguts del programa i establir sinergies entre els docents participants. Hi ha dues modalitats: presencial a nivell de claustre i individual a distància. Aquesta formació està acreditada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu de la formació de centre caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent. 

Enguany l'oferta de formació individual a distància inclou tres opcions per docents de primària i secundària: Transcurs educació virtual i emocionant (60h), Gestió dels conflictes (60h) i gestió emocional (45h). Inscripcions a partir del 13 de gener. 

Per altra banda, la formació presencial a nivell de claustre inclou diferents opcions: Per primària i secundària: Gestió de conflictes de 2h lectives, Aspectes bàsics sobre sexualitat de 6h lectives, Prevenció dels abusos sexuals i la violència de gènere 6h lectives i Diversitat, interculturalitat i convivència de 8h lectives. Només per primària: Consciència corporal i benestar emocional de 6h lectives i L'art de conversar de 8h lectives. Només per secundària: Gestió de les emocions de 10h lectives i Diversitat sexual i de gènere de 6h o 10h lectives. Només per PFI (FIAP, PTT i PIP): Pautes educatives i estratègies envers els consums de 10h lectives. Adreçeu-vos a la vostra tècnica de referència per a demanar les formacions de claustre.

Mës informació:

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR