Formació curs 2023-24

Per poder implementar el programa idòniament, els i les docents poden optar a formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut i acreditada pel Departament d'Educació. El pla de formació per a docents que estan duent a terme el «Sigues tu» inclou:

1. Formació de centre 

Cada centre pot escollir com a màxim una formació per dur a terme durant el curs 2023-24. La sol·licitud es pot fer entre l'1 i el 29 de setembre de 2023 amb l'usuari de centre i una paraula de pas (que rebran per correu electrònic els centres participants a finals del mes d'agost). Un cop concedida la formació, la persona formadora es posarà en contacte amb els centres per pactar les dates i horaris de realització. Es durà a terme durant el segon i tercer trimestre del curs. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent.  A la pestanya corresponent trobareu les diferents opcions disponibles a partir del mes de l'1 de setembre de 2023. 

2. Formació individual  a distància 

S'ofereixen formacions a distància en diferents modalitats i horaris sobre "Habilitats per a la vida", "Sexualitat, afectivitat i coeducació", "Estratègies per millorar la gestió de les emocions", "Gestió dels conflictes". Inscripcions a partir de desembre de 2023 i les formacions s'iniciaran el mes de febrer de 2024.