Formació curs 2022-23

Per poder implementar el programa idòniament, els i les docents reben una formació inicial i poden optar a formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut. També disposen en tot moment de l’ajuda de l’equip tècnic d’aquest organisme. El pla de formació per a docents que estan duent a terme el «Sigues tu» inclou:

1. Formació inicial de 1h 30 min aproximadament, al mateix centre educatiu. Per explicar la filosofia, la metodologia, els serveis i els materials inclosos en el programa. A càrrec de l'equip tècnic del «Sigues tu». Teniu diferents opcions en funcion de les necessitats i els anys d'implementació del programa. 

2. Formació continuada per aprofundir en els continguts del programa i establir sinergies entre els docents participants. A càrrec de diferents professionals reconeguts especialistes en el tema. Aquesta formació està acreditada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Dins d'aquesta modalitat trobem: 

2.1. Formació individual  a distància. S'ofereixen formacions a distància en diferents modalitats i horaris sobre "Habilitats per a la vida", "Sexualitat, afectivitat i coeducació", "Estratègies per millorar la gestió de les emocions", "Gestió dels conflictes". Inscripcions a partir del 19 de desembre de 2022.

Formació a distància individual.

2.2. Formació de claustre. Cada centre pot escollir com a màxim una formació per dur a terme durant el curs 2022-23. La sol·licitud es pot en qualsevol dels dos períodes (juny i setembre) amb l'usuari de gestió de dels centres participants en «Sigues tu». IMPORTANT: Si encara no ho ha fet en el primer termini, la persona gestora de cada centre podrà fer la sol·licitud de la formació de l'1 al 30 de setembre. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent.  A la pestanya corresponent trobareu les diferents opcions:

Formació claustre primària

Formació claustre secundària

Formació claustre PFI