Formació curs 2024-25

Per poder implementar el programa idòniament, els i les docents poden optar a formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut i acreditada pel Departament d'Educació. El pla de formació per a docents que estan duent a terme el «Sigues tu» inclou:

1. Formació de centre 

Cada centre pot escollir com a màxim una formació per dur a terme durant el curs 2024-25. La sol·licitud es pot en dos períodes:

  • Fins el 12 de juliol per dur a terme la formació durant el primer trimestre
  • Del 2 al 20 de setembre de 2024 per dur-la a terme el segon trimestre

La sol·lcitud s'ha de fer amb l'usuari i paraula de pas del centre. Un cop concedida la formació, la persona formadora es posarà en contacte amb els centres per pactar les dates i horaris de realització. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent.  

oferta formativa DE centre 

2. Formació individual  a distància 

S'ofereixen formacions individuals a distància en diferents modalitats i horaris sobre "Habilitats per a la vida", "Sexualitat, afectivitat i coeducació", "Estratègies per millorar la gestió de les emocions", "Gestió dels conflictes". Les inscripcions es podran fer entre el mes de desembre de 2024 i les formacions s'iniciaran e gener de 2025.

oferta formativa individual