Formació curs 2020-21

Per poder implementar el programa idòniament, els docents reben una formació inicial i formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut. També disposen en tot moment de l’ajuda de l’equip tècnic d’aquest organisme. El pla de formació per a docents que estan duent a terme el "Sigues tu" inclou:

1. Formació inicial de dues hores al mateix centre educatiu per explicar la filosofia, la metodologia, els serveis i els materials inclosos en el programa. A càrrec de l'equip tècnic del "Sigues tu". 

2. Formació continuada per aprofundir en els continguts del programa i establir sinergies entre els docents participants. A càrrec de diferents professionals reconeguts especialistes en el tema. Aquesta formació està acreditada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i aquest curs 2020-21 es durà a terme en format online. Dins d'aquesta modalitat trobem: 

2.1. Formació individual , que enguany inclou tres opcions pels docents de primària i secundària: Transcurs Educació Virtual i Emocionant (60h), Gestió dels Conflictes (60h) i Gestió Emocional (45h). Inscripcions a partir del 13 de gener de 2021.

2.2. Formació de claustre. El proper 20 de setembre de 2020 rebreu la informació detallada sobre les diferents opcions formatives que podeu sol·licitar. Cada centre podrà escollir com a màxim una formació per dur a terme durant el curs 2020-21. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR