Formació curs 2020-21

Per poder implementar el programa idòniament, els docents reben una formació inicial i formació continuada, oferta gratuïtament per Dipsalut. També disposen en tot moment de l’ajuda de l’equip tècnic d’aquest organisme. El pla de formació per a docents que estan duent a terme el "Sigues tu" inclou:

1. Formació inicial de dues hores al mateix centre educatiu per explicar la filosofia, la metodologia, els serveis i els materials inclosos en el programa. A càrrec de l'equip tècnic del "Sigues tu". 

2. Formació continuada per aprofundir en els continguts del programa i establir sinergies entre els docents participants. A càrrec de diferents professionals reconeguts especialistes en el tema. Aquesta formació està acreditada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i aquest curs 2020-21 es durà a terme en format online. Dins d'aquesta modalitat trobem: 

2.1. Formació individual , que enguany inclou tres opcions pels docents de primària, secundària, PFI i CFA: Transcurs Educació Virtual i Emocionant (60h), Gestió dels Conflictes (60h) i Gestió Emocional (45h). Inscripcions a partir del 9 de desembre de 2020, podeu consultar les diferents opcions a la pàgina Formació a distància individual.

2.2. Formació de claustre. Cada centre pot escollir com a màxim una formació per dur a terme durant el curs 2020-21. Els centres que vulguin obtenir el reconeixement administratiu caldrà que ho gestionin a través del CRP corresponent.

IMPORTANT: La persona gestora de cada centre podrà fer la sol·licitud de la formació fins el 15 d'octubre de 2020. Un cop superat aquest termini, podeu d'enviar-nos un correu electrònic concretant la vostra demanada a info@siguestu.cat. 

A la pestanya corresponent trobareu les diferents opcions: