Espectacles de teatre

El cas del Dr. Hopper

Aquest curs s'ofereix un recurs complementari del programa “Sigues Tu, eines i actius per a la salut". Es tracta d'un espectacle anomenat "El cas del Doctor Hopper", protagonitzat per l’actor Pere Hosta que té per objectiu reforçar l’aprenentatge de les 10 habilitats bàsiques per a la vida i dels hàbits saludables.

L’obra està adreçada a alumnes de 5è de primària. Dura uns quaranta minuts i es duu a terme a la mateixa classe, de manera que no té cap requeriment tècnic especial.

La proposta teatral “El cas del doctor Hopper” està pensada per tal de reforçar l’aplicació del programa “Sigues tu” a l’aula a través d’un espectacle interactiu, creant dinàmiques de treball i reflexió a través de l’humor i el teatre.

Així doncs, posem a l’abast de les persones docents una eina que esperem que us pugui ajudar a promoure la conversa a l’aula  en base a una història de ficció i ajudar així a reflexionar l’alumnat sobre les seves capacitats psicosocials.

Clicant aquí trobareu la proposta pedagògica amb una explicació detallada dels objectius del recurs i dues activitats per treballar a l'aula després de la representació.

Aquest curs està previst posar en marxa dos espectacles més. Un tractarà sobre la gestió de les emocions i l'altre ajudarà els infants a reflexionar sobre les diferències de gènere. Estan adreçats a primer i tercer de primària respectivament. 

S'informarà properament als centres participants sobre el procés de sol·licitud d'aquests recursos. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR