Convivència, vincle i autoestima familiars

La meva essència, una dinàmica per entrenar la consciència i l’autoconeixement de cada membre de la família. 

El meu arbre, una activitat per conèixer les nostres capacitats i qualitats individuals. 

Tu ets una persona única i especial, una activitat per fomentar l'autoestima i ajudar a l'infant a sentir-se un individu diferent dels altres, conèixer les pròpies possibilitats, els talents i sentir-se valuós. 

Cançons, jocs de falda i moixaines per infants de 0 a 4 anys. A través d'aquest vídeo recuperem els jocs de falda i les moixaines de sempre que ajuden a crear i enfortir els vincles afectius i dedicar als infants tota l’atenció que es mereixen. 

El pot de petons i Històries de petonsA partir del conte Petons, petons (trobareu l’enllaç dins les fitxes) us oferim dues propostes pedagògiques i creatives perquè els infants aprenguin a identificar diferents petons, ser conscients de quins volen i quins no i passar una estona divertida plegats. 

Cerquem el tresor, una gimcana en família per posar en pràctica el pensament lògic i el treball en equip. 

Invoquem els rituals quotidians en família! Els rituals són expressions simbòliques d’allò que ens importa. Són una manera de focalitzar la consciència en l’aquí i l’ara per donar sentit a una experiència que estem vivint o que hem viscut. Els rituals familiars creen identitat i singularitat familiar.

Rituals de cicles vitals i estacionals en família. Us proposem diferents maneres d’estar presents i celebrar els canvis d’etapes dels vostres fills i filles amb el doble objectiu d’acompanyar-los en els seus recorreguts vitals i enfortir els vincles.

Tornar