Espectacles de teatre

Recursos per complementar el «Sigues tu» a Primària

Aquest curs s'ofereix un recurs complementari del programa “Sigues Tu, eines i actius per a la salut". Es tracta d'un espectacle anomenat "El cas del Doctor Hopper", protagonitzat per l’actor Pere Hosta que té per objectiu reforçar l’aprenentatge de les 10 habilitats bàsiques per a la vida i dels hàbits saludables.

L’obra està adreçada a alumnes de 5è de primària. Dura uns quaranta minuts i es duu a terme a la mateixa classe, de manera que no té cap requeriment tècnic especial.

Durant el curs 2016-17 "El cas del Doctor Hopper" s'ha representat a una trentena d’escoles de la demarcació. Totes elles tenien implementat el programa “Sigues Tu” i s’han prioritzat en funció de les condicions socioeconòmiques i de la seva implicació en el programa.

Aquest curs està previst posar en marxa dos espectacles més. Un tractarà sobre la gestió de les emocions i l'altre ajudarà els infants a reflexionar sobre les diferències de gènere. Estan adreçats a primer i tercer de primària respectivament. 

S'informarà properament als centres participants sobre el procés de sol·licitud d'aquests recursos. 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR